Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Badtunnor

Fördjupa dig i lyxen med vedeldade badtunnor, där sofistikering möter avkoppling.

Visa mer

Designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och tillverkad av högkvalitativa material, vår samling av vedeldade badtunnor överträffar det vanliga och erbjuder en myriad av fördelar för en verkligt överseende upplevelse.

Många av våra badtunnor har robusta glasfiberbaljor som erbjuder en perfekt blandning av hållbarhet, enkelt underhåll och överlägsen isolering. Dessa badkar är inte bara anmärkningsvärt robusta utan säkerställer också långvarig värmelagring, vilket gör att du kan njuta av värmen under längre perioder. Det enkla underhållet med glasfiber gör det till ett praktiskt val för dem som söker både bekvämlighet och lång livslängd.

Läs mindre

Produktkategori

2 / 2

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Miljövänlig uppvärmning och mångsidig användning

Njut av den miljömedvetna uppvärmningen från vedeldade badtunnor. Genom att utnyttja kraften i förnybara resurser erbjuder dessa badkar ett hållbart och energieffektivt alternativ. Minska ditt miljöavtryck samtidigt som du njuter av den lugnande värmen från en badtunna som värms upp av den tidlösa charmen av sprakande trä.

En vedeldad badtunna förvandlar din uteplats till en oas året runt. Oavsett om det är en krispig höstkväll, en snörik vinternatt eller en ljummen sommardag, erbjuder dessa badtunnor mångsidig användning. Upplev glädjen att varva ner i naturen, njuta av sprakande trä och njuta av vattnets värme och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

Komfort och hälsa

Skräddarsy din badtunnaupplevelse för att matcha dina preferenser. Välj mellan olika storlekar och former, vilket säkerställer en perfekt passform för din trädgård eller uteplats. Välj mellan elektriskt uppvärmda alternativ för exakt kontroll eller välj den rustika charmen med vedeldningsalternativ. Med modeller som passar olika kapaciteter och designpreferenser finns det en vedeldad badtunna som passar alla livsstilar.

Utöver bara avkoppling bidrar vedeldade badtunnor till din allmänna hälsa och välbefinnande. Kombinationen av varmt vatten och den naturliga atmosfären som skapas av en braskamin främjar stressavlastning, förbättrad cirkulation och en känsla av lugn. Gör din badtunna till en fristad för både kropp och själ.

Vårt engagemang för excellens sträcker sig till enkelt underhåll. Behandla träpanelerna årligen med oljebaserade tätningsmedel för att bevara deras skönhet och skydda mot väderpåverkan. Rengöring av glasfiberbadkaret kräver endast en försiktig avtorkning med en mjuk trasa och milt rengöringsmedel, vilket säkerställer att din badtunna förblir en estetisk fokuspunkt med minimal ansträngning.

Mångsidig placering och investering

Mångsidigheten hos vedeldade badtunnor möjliggör placering i olika miljöer. Oavsett om de ligger inbäddat under träd, uppflugna på en klippa med havsutsikt eller pryder trädgården i en lantlig stuga, integreras dessa badkar sömlöst i alla miljöer. Din fantasi sätter gränserna för att skapa en atmosfär som speglar din stil och förbättrar ditt välbefinnande.

Investera i det extraordinära – en vedeldad badtunna som harmoniserar hållbarhet, elegans och funktionalitet. Lyft din livsstil, skapa bestående minnen och varva ner i lyxens knä med vår premiumkollektion. Välkommen till en värld av vedeldade badtunnor – där varje dopp är en hyllning till ett raffinerat boende.

Du har kommit till rätt ställe, låt oss hjälpa dig att hitta allt du behöver när det kommer till badtunnor. Välkommen till ett fantastiskt köp.

Need Assistance?

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen