Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Bastugor

Fördjupa dig i symbolen för avkoppling med en Bastu från Siphouse – en noggrant utformad bastuupplevelse som överträffar det vanliga.

Visa mer

Att montera denna unika bastu är en bris med tydliga instruktioner, och erbjuder en fristad där uppiggande värme sömlöst blandas med tidlös komfort. Den noggrant designade interiören säkerställer optimal värmefördelning, vilket skapar en föryngrande flykt för ditt allmänna välbefinnande. 

Bastu är inte bara en bastu; det står som ett bevis på vårt orubbliga engagemang för att tillhandahålla distinkta och varaktiga hälsolösningar. Bastu är tillverkad med förstklassiga material och höjer ditt välbefinnande genom att tillhandahålla en fristad där de terapeutiska fördelarna med bastubad sömlöst smälter samman med modern teknik.

Läs mindre

Produktkategori

Badtunna + Sauna Bravehearth, 2.3x6

Saunas

Bastutunna Elston, 2.3x3.0

Bastutunnor

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Oöverträffade bastuupplevelser med förstklassiga material och genomtänkt design

Denna expansiva tillflyktsort är designad för lugn och föryngring, där varje detalj noggrant övervägs för att skapa en oöverträffad bastuupplevelse som går över förväntan. Låt Bastu vara din tillflyktsort, en plats där de terapeutiska effekterna av bastubad harmonierar med genomtänkt design, och erbjuder en unikt vitaliserande flykt från vardagens stress.

Denna unikt utformade bastu är inte bara en tillflyktsort; det är en symfoni av komfort och innovation. Med förstklassiga material och genomtänkt design blir Bastu en fristad där de transformativa fördelarna med bastubad förenas sömlöst med banbrytande ingenjörskonst. Din resa till lugnet möts av en fristad som överträffar förväntningarna, vilket säkerställer en vitaliserande flykt från det dagliga livets krav.

Need Assistance?

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen