Öppet till 05:00

Konstruktionstyp

Konstrukcijas veids

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen

Användbar information

SIPS-byggnader (Structural Insulated Panels)

SIPs (strukturellt isolerade paneler) är en konstruktionstyp som består av OSB3-paneler och isoleringsmaterial (polystyrenskum) som placeras i mitten. I vårt fall inkluderar denna konstruktionstyp vanligtvis vertikalt träklädsel som en extra nivå och används för samtida utseende på trädgårdsrum och kontor.

sip building floors

De huvudsakliga fördelarna med denna typ av konstruktion kan sammanfattas på följande sätt: 

  1. Högkvalitativa byggnader med garanterad livslängd: Konstruktionen med SIPs ger robustare byggnader som har bättre motståndskraft mot ogynnsamma väderförhållanden. Dessutom behåller träet sin form över tiden utan att expandera eller krympa. 
  2. Bästa valuta för pengarna: När du väljer en byggnad med SIPs-konstruktion inkluderas kostnader för PVC-fönster, dörrar, takmaterial och andra element i det totala priset, vilket annars skulle kosta extra. 
  3. Isolering av hög kvalitet: Byggnader med SIPs-konstruktion har förbättrad och mer hållbar isolering, inklusive avancerad värme-, ljud- och fuktisolering.
  4.  Modern och elegant estetik: Byggnader tillverkade med SIPs-teknik har en modern och stilren estetik, särskilt med vertikal beklädnad och andra strukturella element som PVC-fönster och dörrar. 

Utforska våra PREMIUM-modeller som är tillverkade med SIPs-teknik!

Timmerstommen Byggnader denna konstruktion liknar SIPs-konstruktionen, förutom att det inte finns några OSB3-paneler och isolering – bara träpanel konstruktion och träklädsel. Den här typen av konstruktion används vanligtvis i våra trä garage.

Konstruktionstyp 2

Panel Konstruktionen har två märkbara fördelar: 

  1. Lång livslängd: Panelkonstruktionen är mer lufttät än konstruktioner med en eller två skikt, eftersom den har fler skikt som garanterar bättre isolerande egenskaper. 
  2. Kortare monteringstid: Jämfört med konstruktions tiden för enkelhet, är monteringstiden kortare eftersom det finns färre rörliga delar – panelerna är stora och det är enklare att montera dem. 

Det avslutar översikten över byggnads konstruktionstyper, men om det finns några obesvarade frågor, kontakta oss gärna.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen