Öppet till 05:00

Fönster & Dörrar

Konstrukcijas veids
Ring för att beställa

+46101388058

Öppen

Användbar information

Maximal isolering 

Se till att ditt SIP-hus eller enkla trädgårdskontor är varmare och tystare med PVC-fönster och dörrar. Dessa fönster och dörrar tillverkas med en av de senaste teknologierna – KBE system 70, vilket gör att fönster och dörrar har en 70 mm tjock 5-kammarprofil och 24 mm isolerglas fyllt med argongas. Dessa egenskaper garanterar att fönster och dörrar kommer att behålla värmen eller svalkan (i fallet med ett luftkonditioneringssystem på sommaren) i din trädgårdsbyggnad. Dessutom kommer de att skydda dig från eventuella oljud utifrån, eftersom tester har visat att ljudisolationsnivån för dessa fönster och dörrar är upp till 35 DBI.

Bygglovs Anpassade 

PVC-fönster och dörrar uppfyller bygglovs bestämmelserna genom att ha en total värmeöverföringskoefficient (U-värde) på 1,4 W/(m²K). De flesta timmerstugor på marknaden kan inte uppfylla bygglovs bestämmelserna på grund av dåliga U-värde fönster och dörrar. Därför kan vi erbjuda en timmerstuga eller garage som är anpassad till bygglovs bestämmelserna.

Tysk kvalitet garanterad.

 Våra fönster är ett familjeägt företag grundat i Tyskland år 1854. Tack vare över 160 års erfarenhet uppfyller fönster och dörrar de strängaste kvalitetskraven. Denna kvalitet bekräftas av ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, DIN EN ISO 9001:2000 och DVC 189G-certifikat. Detta garanterar hög stabilitet, funktionalitet och hållbarhet för produkten.

Anpassningsbara

 Vanligtvis kommer de flesta PVC-fönster, dörrar och ytterpaneler i vitt. Men framsteg inom tillverkningsprocessen innebär att hemägare inte längre bara är begränsade till färg utan har också möjlighet att välja bland olika anpassningsbara former, stilar och imitation effekter som träkorn.

Installationsföretag och tillverkare kan nu tillverka PVC-produkter efter dina önskemål, vilket innebär att fönster och dörrar kommer att passa perfekt in i ditt hem eller fastighet.

Säkerhet Säkerheten

för en fastighet eller hem är av yttersta vikt vid installation av fönster eller dörrar. Därför överträffar PVC förväntningarna med en ultralätt men robust ram, som används i kombination med olika låskombinationer och ett isolerglasfönster som förhindrar inbrott.

Lågt underhåll 

PVC är ett material med lågt underhåll, till skillnad från naturliga material som kräver årlig slipning, lackning och målning. Fönster och dörrar tillverkade av PVC kan hålla i decennier utan tecken på försämring, den enda underhållsåtgärder är att torka av dem med tvål och vatten för att förhindra fläckar och ta bort smuts.

Hållbarhet 

Materialet är otroligt robust, vilket innebär att ramarna klarar av de mest extrema väderförhållandena och påverkas inte av röta och korrosion, vilket är särskilt fördelaktigt för fastigheter nära havet där hög salthalt kan vara problematisk. PVC-beläggningen är också skyddad mot ultravioletta (UV) strålar, vilket förhindrar att materialet bleknar vid långvarig solpåverkan.

Ventilation 

PVC-fönster kan komma i olika fönsterkonfigurationer och erbjuda ett effektivt ventilationssystem med en effektiv lufttillförsel till ett rum. En effektiv fönsterkonfiguration kallas ’tilt and turn’, som består av ett två fönstersystem som kan öppnas i två olika riktningar och ger dragfri ventilation. När fönstret är i lutande position inåt kan varm luft komma ut genom topp- och sidöppningarna, medan det att vrida fönstret för att öppna det helt snabbt kan ventilera atmosfären i hela rummet, vilket är användbart för rengöring eller uppfräschning.

Miljövänlig 

Den genomsnittliga livslängden för PVC-fönster kan variera mellan 40-80 år och de är tillverkade av mestadels återvinningsbara material för att minimera långsiktiga påverkan på miljön. När du byter ut gamla fönster och dörrar av PVC, fråga din installatör om de kommer att hanteras på ett sätt som säkerställer återvinning, så att materialen kan återanvändas i andra produkter som rör, VVS och mer.

Vädertåliga

Väderpåverkan är ett vanligt problem bland de flesta material som används på utsidan av en fastighet. PVC-fönster och dörrar reagerar inte med vatten och luft och är inte känsliga för naturliga element, vilket innebär en längre livslängd utan åldrande. 

Även om PVC kan stå emot väderförhållanden och kräver mindre underhåll än naturligt förekommande material som trä, rekommenderar vi att regelbundet vårda alla externa PVC-installationer, inklusive vindskivor och fönsterbleck, för att säkerställa deras livslängd.

Ljudisolering 

PVC-materialet fungerar i kombination med isolerglasfönster paneler för att minska mängden ljud som kan tränga in i ditt hem. De flesta PVC-fönster och dörrar bör minska externa ljud med upp till 50% jämfört med traditionella motsvarigheter.

pvc windows antrc

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen