Öppet till 05:00

Underhåll

Konstrukcijas veids

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen

Användbar information

SIP underhåll 

Vissa tror att SIP-hem kräver intensivt underhåll, men så är inte fallet. Allt underhåll är i första hand begränsat till strukturens estetik snarare än dess funktionalitet. Efter några år är det bara husets exteriör som behöver uppdateras, men även då beror det på typ av exteriör. Det betyder att du kan använda moderna lätta beklädnadssystem. Om SIP-huset är täckt med träskivor eller plåtskivor (imiterade träskivor eller HPL-skivor), kommer underhållet av fasaden inte att vara tidskrävande, eftersom det kommer att sköljas bort av regnvatten, och skivorna kommer alltid att se vackra ut. . Till skillnad från MgO, som gör att panelerna kan målas efter att sömmarna är förseglade och panelerna är förberedda, är detta inte möjligt med OSB.

MgO Maintenance 

En MgO-skiva är en hållbar, högkvalitativ, brandsäker mineral byggnadsmaterial. Magnesiumoxid Paneler kan betraktas som kärnan i en termiskt effektiv byggnad. Det är en särskilt mångsidig lösning för användning i inomhus- och utomhus konstruktioner och är utformad för att lösa några av de tuffaste byggnadsutmaningarna. Det finns många tillämpningar för magnesiumoxid panel, inklusive vägg- och takbeklädnad, fasader, takfönster, kakel substrat och däck(som exempel så som trädäck ). Dessa inkluderar motstånd mot eld, fukt, mögel, svamp och insekter. På grund av sin styrka och hållbarhet förlänger MgO-panel livslängden för strukturer som hus och byggnader. Det viktigaste med denna produkt är att när den väl är installerad så krävs inte någon energiförbrukning för användning och underhåll. Under hela produktens livstid (50 år) behöver den ingen reparation eller utbyte, om inte externa faktorer orsakar någon skada. Ibland kan ägarna av strukturer gjorda av MgO-skiva välja att måla om dem eller tvätta med vatten. Underhåll kan variera beroende på det valda fasadavslutningen. Om brädor väljs kommer underhållet att vara mer intensivt eftersom alla brädor måste målas om med jämna mellanrum. Om magnesium målningen väljs kommer ytterligare arbete och underhållsinsats att minimeras. Dessutom kommer det att vara möjligt att ändra färg när som helst önskas. Med HPL-paneler kan en mycket trevlig effekt uppnås med hjälp av ett brett utbud av paneler, utan mycket underhåll. Dock blir priset på själva panelerna ganska högt. Tennklädsel är hållbar, inte mycket dyrare än standardbrädor och kräver också mindre underhåll.

Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen