Öppet till 05:00

Tak

Konstrukcijas veids
Ring för att beställa

+46101388058

Öppen

Användbar information

epdm roof construction

EPDM Gummi Takbeläggning 

EPDM är det ursprungliga EPDM-taksystemet och igenkänt som ett av de mest pålitliga, hållbara och hållbara materialen för ditt platta tak. EPDM-taksystemet ger en ultimat livslängd med en beprövad livslängd på över 50 års tjänst. Taksystem är den perfekta lösningen för ditt garage, skjul eller platta tak reparationer. Den helt vidhäftade applikationen möjliggör installation på alla taklutningar. Det miljövänliga systemet tillverkas av Carlisle-Syntec, som banade väg för EPDM-taksystem på 1960-talet.

Specifikation 

gummibeläggningar för taket, EPDM-membranet, säljs per löpmeter från stora föranslutna ark som börjar vid 0,5 meters bredd och ökar i 0,5 meters ökningar upp till 30,5 meter i längd, med en bredd på 15,25 meter. Det innebär att ingen anslutning behövs på plats så länge taket inte överskrider dessa mått, vilket gör Classic Bond EPDM till det bästa valet för snabb och enkel installation.

Varför välja EPDM?

Classic Bond-tak systemet är utformat för att vara kostnadseffektivt och betydligt enklare att installera än traditionella taksystem för platta tak, vilket sparar både tid och pengar. För de flesta applikationer skärs membranet till storleken på ditt tak och levereras som en enda bit, färdig med korrekta droppkanter, kant kanter och uppstående vägglister. Membranet har utmärkt motståndskraft mot extrema temperaturer, UV-strålning och åldrande och kan installeras utan användning av värme eller lågor. BBA-certifierat och föredraget av tak-experter är Classic Bond kännbart mer elastiskt, skiffergrå till färgen och är det idealiska EPDM-gummi belägget för både stora och små platta tak. Med underhållsfria egenskaper är EPDM-membranet starkt men lätt och påverkas inte av extrema temperaturer. Inom temperaturintervallet -40ºC till +120ºC kommer membranet inte att spricka, flagna eller dela sig. För att beställa väljer du helt enkelt önskad storlek ovan och lägger till den i din varukorg. Om du vill ha ytterligare information eller diskutera dina specifika krav med någon av våra experter, ring oss gärna

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen