Öppet till 05:00

Isolering

Konstrukcijas veids
Ring för att beställa

+46101388058

Öppen

Användbar information

SIP-panel isolering 

SIP-paneler limmas, tillverkas och bearbetas av våra egna proffs i vår SIP-panels fabrik. Vi har två typer av SIP-paneler att erbjuda dig. Specifikationer och egenskaper för SIP OSB och SIP MgO-paneler listas nedan. De SIP OSB- och SIP MGO-paneler vi erbjuder har en fyllning av neopren/grafit polystyren, en produkt som ger bättre termiska egenskaper än konventionell vit polystyren. 

Standardtjocklek för polystyren vi använder för väggar är 100 mm EPS NEO + OSB-skiva 12 mm eller MgO-skiva 9 mm för en total väggtjocklek på 124 mm med en OSB SIP-panel eller 118 med en MgO SIP-panel. Vi använder 150 mm EPS Neo/Grafit polystyren och OSB 12 mm paneler eller 9 mm MgO-paneler för att producera ett 174 mm OSB SIP-panel eller 168 MgO SIP-panel för taket. 

Tjockleken på polystyren kan ändras för att uppfylla individuella krav; den finns också i tunnare och ännu tjockare storlekar mot en extra kostnad eller utan kostnad, beroende på den önskade tjockleken. OSB-skivor och MgO-skivor kan också göras tjockare eller tunnare enligt kundens krav, med eller utan extra kostnad, beroende på den valda tjockleken. SIP (strukturell isoleringspanel) är ett trelagers konstruktionsprojekt bestående av två orienterade strand brädor (OSB) och polystyrenskum som har sandwichpaneler mellan dem. När de kombineras ger SIP er en mycket stark och termiskt isolerad ram med exceptionellt höga bärande egenskaper, god motståndskraft mot tryck, böjning och framför allt termisk isolering . 

SIP-tekniken är det snabbaste, enklaste och billigaste sättet att uppnå hög energieffektivitet. Hela strukturen på ditt passivhus kommer att vara tunnare och samtidigt varmare jämfört med traditionella byggmetoder, den kommer att kräva färre resurser och kommer inte att kräva några tunga maskiner eller komplicerade byggoperationer. Detta är ett innovativt alternativ som utmanar alla byggstandarder.

SIP-paneler används för ytterväggar, yttertak, innertak, golv och interna skiljeväggar.

SipLand MgO-paneler av exceptionellt hög kvalitet utgör kärnan i din termiskt effektiva byggnad. MgO SIP (magnesiumoxid panel) är ett trelagers konstruktionsprojekt bestående av två magnesiumoxidpaneler (MgO) och polystyrenskum limmat mellan dem. Genom att kombinera MgO-panelerna till en enhet får man en ännu starkare och mer termiskt isolerad struktur med en brandklassning av klass A, med goda akustiska isoleringsegenskaper, vattenbeständighet, utmärkta bärande egenskaper, god motståndskraft mot tryck och böjning samt framför allt termisk isolering prestanda.

Byggande i alla årstider – MGO SIP är motståndskraftigt mot både vatten och kyla, så ditt projekt kan utvecklas under alla väderförhållanden. Panelerna erbjuds i kontrollerbara storlekar, vilket möjliggör enklare installation även vid höga vindhastigheter. 

SIP MGO-PANELER OCH DERAS FÖRDELAR 

  1. Brandklass 1A innebär att dessa paneler ingår i samma brännbarhetsklass som traditionella block. 
  2. Ultrastark och varm konstruktion av väggar, vilket innebär att väggarna omedelbart blir varma och att ett tunt isoleringslager är tillräckligt. 
  3. Utmärkt ljudisolering gör att panelerna kan användas för interna skiljeväggar. Magnesium Paneler är oorganiska och är därför resistenta mot mögel och olika skadedjur.
  4.  Produkten är miljövänlig, ofarlig för hälsan och asbestfri. MgO-skivor presterar mycket bra mot vatten, eftersom de är ogenomträngliga. 
  5. Skivorna är fortfarande strukturellt och dimensionellt stabila även när de är våta. De sväller inte, förvrider sig inte och delaminerar inte. 
  6. De skyddar även mot fukt när de är under golvplankor i källaren.Det gör MgO SIP till en mycket bättre produkt på marknaden.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen