Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Timmerstugor

Fördjupa dig i rustik elegans med våra timmerstugor – charmiga timmerstugor designade för en tidlös kontakt med naturen.

Visa mer

Dessa hytter är tillverkade med precision och förkroppsligar traditionellt hantverk, och erbjuder en varm och inbjudande tillflyktsort. Idealisk för olika ändamål, från en mysig helgresa till ett rustikt hemmakontor, timmerstugor blandar sömlöst träets naturliga tjusning med genomtänkt design. Med förskurna material och detaljerade instruktioner ger denna timmerhytt en effektiv och snygg lösning för att förbättra ditt utomhusutrymme. Lyft ditt boende med den distinkta charmen hos timmerstugor, där varje detalj är kurerad för en optimal upplevelse i en rustik men ändå sofistikerad miljö.

Läs mindre

Produktkategori

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Need Assistance?

Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen