Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Förråd byggsats

Förråd tjänar olika syften, som att inhysa trädgårdsredskap, förvara tillhörigheter eller till och med skapa ytterligare bostadsyta.

Visa mer

När du överväger ett förråd bör du tänka på dess storlek och syfte, oavsett om det är en liten 10 kvm friggebod eller en större 25 kvm förvaringslösning. Några viktiga aspekter att överväga inkluderar byggmaterial, som trä- eller metallförråd, oavsett om du vill ha ett isolerat alternativ och om du föredrar en dubbeldörrsdesign. Valet av en förråd byggsats förenklar processen och gör den till ett effektivt och flexibelt tillskott till din fastighet.

Läs mindre

Förråd Byggsats Aurelius, 6 m²

Plåtskjul förråd

Förråd Byggsats Orton, 6 m²

Förråd trä

Isolerat Dubbelgarage Varfell, 38 m²

Bygga isolerat förråd

Isolerat Dubbelgarage Varfell, 38 m²

Isolerat förråd

Förråd Byggsats Bampton, 6 m²

Dubbeldörr förråd

Förråd Byggsats Bampton, 6 m²

Litet förråd

Attefallshus Byggsats Hannover, 10 m²

Förråd byggsats 10 kvm

Timmerstuga 44mm Drammen, 20 m²

Förråd byggsats 20 kvm

Attefallshus Byggsats Dakar, 25 m²

Förråd byggsats 25 kvm

Förråd Byggsats Aurelius, 6 m²

Förråd byggsats 15 kvm

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Hur man väljer ett förråd

 •       Storleken spelar roll: Bestäm storleken på ditt förvaringsbehov, oavsett om det är ett litet 10 kvm förråd eller ett rymligare alternativ på 25 kvm.
 •       Material: Välj mellan trä eller metall, med tanke på hållbarhet och estetik.
 •       Isolering: För användning året runt, välj ett isolerat förråd.
 •       Dörrkonfiguration: Fundera på om ett enkel- eller dubbeldörrsförråd är mer lämpligt.
 •       Stil och färg: Välj en design som kompletterar din fastighet.
 •       Kvalitet och livslängd: Investera i ett kvalitetsförråd för långvarig användning.
 •       Plats: Välj en lämplig plats på din trädgård för enkel åtkomst.

Dessa överväganden hjälper dig att hitta det perfekta förrådet för dina specifika behov och preferenser.

Bestämma storleken

För att bestämma storleken på ditt skafferi, börja med att bedöma dina förvaringsbehov. Tänk på de föremål du planerar att lagra, som torrvaror, köksmaskiner eller köksredskap. Gör en inventering av det tillgängliga utrymmet i ditt kök eller avsedda skafferi. Mät utrymmets höjd, bredd och djup för att förstå dess begränsningar. Ta dessutom med alla anpassade förvaringslösningar du kanske vill ha, som hyllor, skåp eller krokar. Tänk på dina framtida behov och potentiella tillväxt i hushållet, eftersom detta kommer att hjälpa dig att avgöra om ett litet eller rymligare skafferi, vanligtvis från 2 till 6 kvadratmeter, är rätt val för ditt hem.

Vad kan en förrådsbod vara gjord av?

En förrådsbod kan byggas av olika material, alla med sina egna fördelar och överväganden. Valet av material beror ofta på dina specifika behov, budget och estetiska preferenser. Här är några vanliga alternativ:

 •       Trä: Träskjul är ett populärt val på grund av deras naturliga och rustika utseende. De kan vara gjorda av barrträ eller lövträ, med cederträ och redwood som populära alternativ. Trä är en bra isolator och ger ett varmt och traditionellt utseende. Det kräver dock regelbundet underhåll, såsom målning eller färgning, för att skydda mot väderpåverkan, skadedjur och röta.
 •       Metall: Metallskjul är hållbara och kräver lite underhåll. De är vanligtvis gjorda av galvaniserat stål eller aluminium, vilket gör dem resistenta mot rost och skadedjur. Metallskjul är ett praktiskt val om du vill ha en långvarig, krånglig förvaringslösning. De finns i olika stilar, inklusive de som efterliknar träets utseende eller har ett modernt utseende.
 •       Vinyl: Vinylskjul är kända för sin långa livslängd och lågt underhåll. De är gjorda av PVC (polyvinylklorid), som är väderbeständig och inte ruttnar eller förvrids. Vinylskjul är lätta att rengöra och kommer ofta i neutrala färger. Men de kanske saknar träets klassiska charm.
 •       Harts/plast: Harts- eller plastskjul är lätta, hållbara och har mycket lite underhåll. De är ofta gjorda av högdensitetspolyeten (HDPE) och är resistenta mot fukt, UV-strålar och skadedjur. Plastskjul är snabba att montera och finns i olika storlekar och utföranden.

Tänka på isolering av förråd

När man överväger hur man isolerar en förvaringsbod är det avgörande att ta hänsyn till några nyckelfaktorer. För det första, ta hänsyn till ditt lokala klimat – för kallare regioner kommer tjockare isolering att behövas för att upprätthålla en behaglig innertemperatur. Däremot kan mildare klimat kräva mindre isolering. För det andra, fokusera på fuktkontroll genom att installera en ångspärr för att förhindra kondens och potentiella problem som mögel eller röta. Lufttätning är också avgörande; täta eventuella luckor, sprickor eller sömmar för att förhindra drag och värmeförlust. Välj lämpliga isoleringsmaterial som glasfiber, skumskiva eller sprayskum. Slutligen, glöm inte att säkerställa ordentlig ventilation för att förhindra kondensbildning. Genom att ta itu med dessa överväganden skapar du ett välisolerat och bekvämt förvaringsutrymme.

Vad SipHouse kan erbjuda dig

SipHouse kan erbjuda köpare en rad mångsidiga förvaringslösningar, så kallade förråd, med olika dimensioner, bland annat förråd byggsats 10 kvm, 15 kvm, 20 kvm och 25 kvm. Dessa färdiga att montera förvaringsskjul är designade för att möta olika behov, från småskaliga förvaringskrav till större utrymmen. Boderna finns i olika stilar och kan skräddarsys för att smälta sömlöst med din omgivning.

SipHouse.ee förrådsalternativ, oavsett om de är gjorda av trä eller plåtskjul, är hållbara, med 5 års garanti och kan snabbt monteras. De erbjuder också isoleringslösningar som gör att du kan hålla rätt temperatur i ditt skjul och anpassar sig till klimatet på din plats. Så när du väljer en förvaringsbod ger SipHouse kvalitet och flexibilitet för att skapa ditt idealiska förvaringsutrymme.

Hur man beställer på SipHouse

För att beställa hos SipHouse, välj helt enkelt från deras utbud av förråd byggsatsalternativ, inklusive 10 kvm, 15 kvm, 20 kvm och 25 kvm. Välj din favoritstil, oavsett om det är ett litet litet förråd eller ett större dubbeldörrsförråd. Skräddarsy ditt skjul, gör en beställning och njut av bekvämligheten med snabb montering. SipHouse erbjuder även isoleringslösningar för din bod.

Need Assistance?

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen