Öppet till 05:00

Integritetspolicy

integritetspolicy

Integritetspolicy Webbplatsen https://siphouse.co.uk ägs av SIPSHOUSE LTD, vilket är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. 

Vi har antagit denna integritetspolicy som reglerar hur vi behandlar den information som samlas in av https://siphouse.co.uk och som även förklarar varför vi måste samla in vissa personuppgifter om dig. Därför bör du läsa denna integritetspolicy innan du använder https://siphouse.co.uk-webbplatsen.

Vi tar hand om dina personuppgifter och förbinder oss att garantera deras konfidentialitet och säkerhet. 

Personlig information vi samlar in:

 När du besöker https://siphouse.co.uk samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de installerade kakorna på din enhet. Dessutom samlar vi, när du besöker webbplatsen, in information om de enskilda webbsidor eller produkter du tittar på, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som “Enhetsinformation”. Dessutom kan vi samla in de personuppgifter du tillhandahåller oss (inklusive men inte begränsat till namn, efternamn, adress, betalningsinformation, etc.) vid registrering för att kunna uppfylla avtalet. 

Varför behandlar vi dina data?

Vår högsta prioritet är säkerheten för kunddata, och därför kan vi endast behandla minimal användardata, endast så mycket som absolut nödvändigt för att upprätthålla webbplatsen. Informationen som samlas in automatiskt används endast för att identifiera potentiella fall av missbruk och skapa statistisk information om webbplatsanvändning. Denna statistiska information aggregeras inte på ett sätt som skulle identifiera någon specifik användare av systemet. 

 Du kan besöka webbplatsen utan att berätta vem du är eller avslöja någon information genom vilken någon skulle kunna identifiera dig som en specifik, identifierbar individ. Om du emellertid vill använda några av webbplatsens funktioner eller om du vill ta emot vårt nyhetsbrev eller lämna andra uppgifter genom att fylla i en blankett kan du lämna personuppgifter till oss, som din e-post, förnamn, efternamn, bostadsort, organisation, telefonnummer. Du kan välja att inte lämna oss dina personuppgifter, men då kanske du inte kan dra nytta av några av webbplatsens funktioner. Till exempel kommer du inte att kunna ta emot vårt nyhetsbrev eller kontakta oss direkt från webbplatsen. Användare som är osäkra på vilken information som är obligatorisk är välkomna att kontakta oss via info@siphouse.co.uk.

Dina rättigheter: Om du är bosatt i Europa har du följande rättigheter relaterade till dina personuppgifter: 

  1. Rätten till information. 
  2. Rätten till tillgång. 
  3. Rätten till rättelse. 
  4. Rätten till radering. 
  5. Rätten till begränsning av behandling. 
  6. Rätten till dataportabilitet. 
  7. Rätten att invända. 
  8. Rättigheter i relation till automatiserat beslutsfattande och profilering. 

Om du vill utnyttja dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan. 

Dessutom, om du är bosatt i Europa, observera att vi behandlar din information för att uppfylla de avtal vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att följa våra legitima affärsintressen som anges ovan. Observera också att din information kan överföras utanför Europa, inklusive Kanada och USA. 

Länkar till andra webbplatser: 

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller kontrolleras av oss. Var medveten om att vi inte är ansvariga för sådana andra webbplatser eller tredje parters integritet praxis. Vi uppmanar dig att vara medveten när du lämnar vår webbplats och läsa integritetspolicyn för varje webbplats som kan samla in personlig information. 

Informationssäkerhet: 

Vi säkrar information som du tillhandahåller på dator server i en kontrollerad, säker miljö, skyddad mot obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Vi vidtar rimliga administrativa, tekniska och fysiska skyddsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst, användning, ändring och avslöjande av personuppgifter inom vår kontroll och vård. Dock kan ingen dataöverföring över internet eller trådlöst nätverk garanteras. 

Laglig offentliggörande: 

Vi kommer att offentliggöra all information vi samlar in, använder eller tar emot om det krävs eller är tillåtet enligt lag, såsom för att följa en stämning eller liknande rättslig process, och när vi i god tro anser att offentliggörande är nödvändigt för att skydda våra rättigheter, skydda din säkerhet eller säkerheten för andra, undersöka bedrägeri eller svara på en begäran från regeringen. 

Kontaktinformation:

 Om du vill kontakta oss för att få mer information om denna policy eller om du vill kontakta oss angående något som rör individuella rättigheter och dina personuppgifter, kan du skicka ett e-postmeddelande till info@siphouse.co.uk.

 

Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen