Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Attefallshus med dubbla loft

Utforska mångsidigt boende med vårt attefallshus med dubbla loft. Denna innovativa bostad erbjuder dubbla loftutrymmen, vilket maximerar funktionaliteten inom ett kompakt fotavtryck. De dubbla loften är idealiska för kreativ användning av utrymmet och ger extra utrymme för sovrum, förvaring eller personliga retreater.

Visa mer

Det väldesignade vardagsrummet och pentryt nedan skapar en harmonisk balans, vilket säkerställer både komfort och effektivitet. Vårt attefallshus med dubbla loft är tillverkat med precision och står som ett bevis på smart design, och ger en snygg och anpassningsbar lösning för dig som söker ett kompakt men flexibelt boende. Upplev friheten med personlig layout och modernt boende med denna distinkta bostad.

Läs mindre

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Need Assistance?

Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen