Öppet imorgon kl 08:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Saunas

Ge dig ut på en hälsoresa med Sauna – en noggrant utformad tillflyktsort som går utöver konventionell avkoppling.

Visa mer

Montera denna unika bastu utan ansträngning med precisionsteknik, och erbjuder en fristad där uppfriskande värme sömlöst smälter samman med tidlös komfort. Inredningsdesignen säkerställer optimal värmefördelning, vilket skapar en föryngrande flykt för ditt allmänna välbefinnande. 

En sauna är inte bara en bastu; det är ett bevis på vårt orubbliga engagemang för distinkta friskvårdslösningar. Tillverkad med förstklassiga material blir det en fristad där de terapeutiska fördelarna med bastubad smälter samman med modern teknik.

Läs mindre

Produktkategori

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Skapa välbefinnande med förstklassiga material och precision

Denna expansiva oas är designad för lugn och föryngring, med varje detalj noggrant övervägd för att skapa en oöverträffad bastuupplevelse. Låt vår Sauna vara din tillflyktsort, en plats där de transformativa effekterna av bastubad harmonierar med genomtänkt design, och erbjuder en unikt vitaliserande flykt från vardagens stress.

Ge dig ut i det extraordinära och låt Sauna vara din portal till oöverträffad avkoppling. Denna unikt utformade bastu är inte bara en tillflyktsort; det är en symfoni av komfort och innovation. Med förstklassiga material och genomtänkt design blir din Sauna en fristad där de transformativa fördelarna med bastubad förenas sömlöst med banbrytande ingenjörskonst. Din resa till lugnet möts av en fristad som överträffar förväntningarna, vilket säkerställer en vitaliserande flykt från det dagliga livets krav.

Need Assistance?

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppet imorgon kl 08:00