Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Bolundare med loft

Lyft ditt utomhusliv med Bolundare med loft – en modern struktur som blandar elegant design med mångsidig funktionalitet.

Visa mer

Idealisk för olika användningsområden, den erbjuder en effektiv och elegant lösning för att förbättra ditt bostadsutrymme. Upplev modern enkelhet och sofistikering med Bolundare med loft, ett mångsidigt tillskott till din fastighet. Den är utformad för ett strömlinjeformat och sofistikerat utomhusliv och kombinerar enkelt praktisk design med modern stil, vilket ger ett elegant och funktionellt utrymme som kompletterar din livsstil. Varje detalj är genomtänkt utformad för att säkerställa en harmonisk blandning av form och funktion i denna genomtänkta utomhusstruktur.

Läs mindre

SIP Isolerad Bolundare Nero, 30 m²

Bolundare 30 kvm med loft

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Need Assistance?

Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen