Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Gäststuga med bastu

Skäm bort dig i den ultimata avkopplingen med Gäststuga med Bastu – en gäststuga med bastu som sömlöst blandar komfort och välbefinnande.

Visa mer

Perfekt för att vara värd för eller skapa ett lugnt hemmakontor, detta unikt designade utrymme harmoniserar stil med hälsofördelar. Tillägget av en bastu lyfter din tillflyktsort, erbjuder terapeutiska fördelar, främjar avkoppling och förbättrar det allmänna välbefinnandet. Precisionsdesign, förstklassiga material och detaljerade instruktioner säkerställer en inbjudande atmosfär i denna föryngrande bostad. Gäststuga med Bastu fångar essensen av alpin komfort samtidigt som den tillhandahåller en fristad för friskvård och skapar ett unikt inbjudande utrymme med de extra fördelarna av avkoppling och föryngring.

Läs mindre

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Need Assistance?

Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, stödja din upplevelse på denna webbplats och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen