Öppet till 05:00

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Tänker på Projekt?

Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Attefallshus med toalett

Ge dig ut på en resa av oöverträffad bekvämlighet med vårt attefallshus med toalett – ett hem genialiskt designat för att sömlöst inkludera en fullt fungerande toalettanläggning.

Visa mer

Den här banbrytande lösningen är skräddarsydd för kraven på modernt boende, och ger ett fristående vardagsrum som på ett sakkunnigt sätt förenar komfort med praktiskt.

Inom gränserna för denna kompakta bostad lockar ett välutrustat pentry kulinarisk kreativitet och inbjuder dig att utforska glädjen med matlagning. Det intilliggande mysiga vardagsrummet erbjuder en bekväm tillflyktsort, perfekt för avkoppling eller umgänge. Den verkliga höjdpunkten i vårt attefallshus med toalett ligger i dess moderna badrum, som har en fullt fungerande toalett, och som lyfter upp bostaden.

Perfekt för olika boendesituationer, från att ta emot gäster till att fungera som en privat tillflyktsort, detta attefallshus står som ett bevis på oberoende och bekvämlighet. Tillverkad med precision och ett skarpt öga för detaljer, återspeglar den vårt orubbliga engagemang för effektiva och moderna livsrum. Attefallshus med toalett representerar utvecklingen av kompakta bostadslösningar, där smart design och praktiska bekvämligheter möts för att möta de olika behoven hos ett modernt boende.

Upplev en harmonisk blandning av stil och funktionalitet i varje hörn av vårt attefallshus med toalett, vilket omdefinierar möjligheterna med compact living. Välkommen till en bostad som sträcker sig bortom konventionella gränser och omfamnar framtidens bekvämlighet för bostäder med en touch av elegans.

Läs mindre

visande 1 - 12 för 86 resultat

Funderar du på ett skräddarsytt projekt? Vi kan hjälpa!

Ge oss detaljer om det. Vi hjälper gärna till!

Need Assistance?

Produktkategori

Pris

Sovrum

Rumsyta m²

Vill du att vi ska ringa tillbaka och ge dig produktrådgivning?

Lämna ditt telefonnummer nedan så återkommer vi till dig, vanligtvis samma eller nästa arbetsdag.

Berätta för oss om produkten du letar efter

Ange några detaljer om produkten du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma eller nästa arbetsdag).

Ring för att beställa

0914-20-252

Öppen